Mijn verjaardag πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Vandaag ben ik jarig. Joepie! Ik mag weer een jaar op de teller erbij schrijven! Gezien mijn geschiedenis ben ik hier heel erg blij mee. Ik sta dan straks wel alleen op, maar voel mij zeker niet alleen.

Officieel ben ik het weekend zonder de kinderen. Maar van mijn ex mogen de kinderen vandaag op mijn verjaardag bij mij zijn. Ze komen om 10:00 en mogen de hele dag blijven. Zo fijn! β€οΈπŸ’šπŸ’™

Overdag heb ik van alles uitgenodigd. Genoeg hapjes in huis πŸŽ‚πŸ°πŸŸπŸ§€πŸ₯¨πŸ₯–πŸ©β˜•οΈπŸ΅πŸΆπŸ₯•.

In de avond komen vriendinnen die ik al heeeeel lang ken. Samen gaan wij hier lekkere pizza’s eten van een pizzarette. Dus ik eet niet alleen, en de avond heb ik dus ook nog eens gezelschap. Lucky me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s