Onverwachts gasten.

Wie kent het niet? Groep apps. Ik heb er ook meerdere. Van bepaalde personen had ik al een tijd niks meer gehoord. Vanmiddag vroeg ik hoe het met ze ging. De een heeft inmiddels een kind, gezin, de ander een vriendin.

Wat fijn. Het gaat goed met ze. En wat een toeval; iedereen heeft vanavond geen plannen. Kom dan gezellig hier eten. Ik heb mijn kinderen en een logee.

Ik kijk dan in de koelkast. Wat gaan wij eten? Platte piepers uit de oven schotel. Een kip mengsel voor burrito’s. Een bak sla. En dan nog wat rauwkost, dorito’s en quacemole. Stokbroodje erbij. Genieten!

Ik hou van dit soort onverwachte ontmoetingen!

Oh ja, het toetje was verse aardbeien met slagroom. Door mijn dochter verzonnen. 😍.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s