Welke muziek zet jij op?

Ik heb spotify via KPN en een sonos muziekbox. Beidden zijn leuk. Welke muziek zet ik nu op? Persoonlijk ben ik van radio 10 gold, gouwe ouwe muziek. Mijn kinderen grepen al snel naar slam fm. Hakke muziek. Prima. Daar kan ik ook best wel wat mee.

Inmiddels zetten wij op zijn tijd muziek aan via spotify. Dan kijken wij wat ‘hot’ is. Bijvoorbeeld de top 50 Europees. Voor mij echt geen muziek. Voor de kinderen gelukkig matig. Pfew. Mochten zij dit super vinden dan had ik de hele dag gung gung gehoord of rap. (Bijna)alles voor de kids. Maar deze muziek 24/7? No way.

Het liefst zet ik ABBA aan of radio 10 gold. Ik hoor gelukkig bijna niemand hier klagen. Ik ben blij, en de kinderen wennen eraan. Zo groeien wij wat muziek betreft naar elkaar toe. Ik merk steeds meer dat de kinderen mee gaan zingen. Soms zeg ik; hoe ken jij dit lied? Dan zegt mijn zoon; door jou ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s