Een vriendje logeren.

Mijn zoon riep al dagen dat hij een vriendje wilde laten logeren. Lees goed, iemand bij ons. Hij niet/nooit bij een ander ๐Ÿ˜ฑ. Gelukkig voor hem vond hij een slachtoffer. Allebei de jongens blij.

En dan is het feest hier. Ik ging voor frietjes bakken. Eet meneer de logee een berg friet. Prima. Toen nog kip fingers. Zegt hij daarna; ik heb nog trek! Geweldig. Eet wat je wil wat mij betreft. Maar ik ben gewend dat je een paar frietjes eet, een mini snack en dan vol zit. Deze meneer had behoefte aan meer. Volgens hem kan hij meer eten dan zijn moeder. Een berg friet en minimaal een snack. Prima. Zolang de pan aan staat kan je hier blijven eten. Ik hoop zo dat mijn kinderen hier een voorbeeld aan nemen ๐Ÿ˜ฌ.

En dan is het vriendje allergisch voor….. hij weet voor nu niet of dit konijnen of katten zijn. Lastig. Ik zorg ervoor dat de kat en het konijn niet in de nacht bij hem in de buurt komen. Meer dan dat kan ik niet doen. Inmiddels heeft de kat wel zijn jas gevonden, zucht. Dus mocht hij een allergische reactie krijgen nadat hij zijn jas aantrekt……. dan is het de kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s