Hoe maak je mooie foto’s?

Daar kan ik eigenlijk weinig over zeggen. Toen de gsm ‘hot’ werd dacht ik altijd; koekoek, hoe kan je nou foto’s maken met je mobiel en je foto camera links laten liggen. Maar door de jaren heen doe ik dit ook. Eigenlijk te erg voor woorden. Want de camera foto’s zijn toch net wat scherper. Maar ja, gemak dient de mens.

Inmiddels maak ik alleen maar foto’s met mijn gsm. Omdat deze gewoon lekker makkelijk in je broekzak past. En de leukste foto’s zijn nu eenmaal de spontaanste. Een gsm heb je zo te pakken. Een camera moet uit een tas komen, eventueel scherp gesteld…..

Foto’s van je kinderen onder de douche….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s