Het verkleedpak voor volgend jaar is al bepaald.

Ik ging gisteravond de verkleedpakjes opruimen. Zo kwam ik de hamburger weer eens tegen. Ik liet deze aan mijn zoon zien. Hij vond hem geweldig. En hij zat zo lekker warm. Hij kroop er helemaal in. Volgend jaar wil hij als hamburger verkleed met ketchup als schminck op zijn gezicht.

Eva wil graag als hotdog. Geen idee waar ik dit pak gekocht heb. Ik ga maar eens googlen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s