Alaaaf, de box zakt aaaaf.

Vanmorgen op school mogen helpen. Ik ging voor het eerst in mijn leven schmincken. Nou ja, eerste keer. Ik heb twee lessen gehad. Op volwassenen. Nu voor het eerst uit de losse pols bij kinderen. Af en toe sloeg de paniek bij mij toe. Maar een telefoon met internet doet wonderen. En kinderen zijn helemaal niet zo precies. Ze vonden het al snel leuk. Ik ben erachter gekomen dat ik een pot glitters ga bestellen. Maakt niet uit wat je schildert bij meisjes, als de glitters erop komen is zelfs de engste zwarte spin een koningin. Geweldig.

Mijn zoon was als Zorro verkleed. Ik blij. Afgelopen drie jaar was hij niet verkleed. Maar nu als Zorro vond hij goed. Ik vroeg later aan hem; hoe ken jij Zorro? Hij had werkelijk geen idee wie Zorro was πŸ˜‚πŸ€£.

Mijn dochter wilde voor het eerst in haar leven niet verkleed. Wat zullen we nou krijgen? Alles tevoorschijn getoverd. Nikkes nakkes nadaa. Om 8:03 zegt ze ineens; ik wil wel een onesie aan. Dat meen je niet! Die hebben wij niet. Ik wist dat ze die wel bij haar vader thuis had. Snel zijn vriendin een app gestuurd. Ze was nog thuis en haalde de onesie tevoorschijn. Wederom gas op de zuigers. Die auto van mij heeft heel wat te verduren 😬. Eva in de gang in het pak gehesen. Terug naar school. Precies op tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s