Een spel op de iPad voor katten.

Wat een geweldig spel. Af en toe is onze kat druk. Dat zie je aan naar oren die naar achteren gaan staan. Haar staart die kwispelt. Op zo’n moment moet je haar echt niet gaan aaien. Dan hapt ze namelijk nog weleens. Nu wij dit weten gooien wij nog weleens een nep muis naar haar toe. Daar kan ze dan heerlijk mee spelen. Soms zet ik mijn iPad aan met een speciaal programma voor katten. Het moet toch niet gekker worden ๐Ÿ˜ฑ.

De kat gaat los op dit spel. Geweldig. Of ze er nou rustiger van wordt is de vraag. Af en toe slaat ze helemaal door. Gelukkig laat ze ons dan even met rust. Als zij na het spel uitgeput is komt ze lekker rustig, moe maar voldaan, bij je op schoot liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s