Ideale lunch box.

Wat ben ik blij met mijn lunch box. Van sistema. Eigenlijk veel te duur. Maar vorige week was deze met een behoorlijke korting te koop bij de Albert Hein. Twijfel twijfel….. toch gekocht. En wat ben ik blij! Voorheen had ik brood of crackers in een zakje. Een beker met yoghurt. En een doosje met beleg voor mijn crackers.

Nu heb ik al deze ingrediΓ«nten in een doos bij elkaar. Rechts op de foto yoghurt met blauwe bessen. Daarnaast boter en blauwe kaas (deze laatste had ik nu eenmaal over/ik hou niet van weggooien). In het linkerbakje crackers. Dit had ook brood kunnen zijn. En dan nog een stapel paas eieren. Ik eet er een of twee. De rest deel ik met collega’s. Wel zo gezellig! Later meer over de paas eieren 🐰πŸ₯.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s