Het ideale zakje paas eieren.

De meeste mensen vinden het nog te vroeg voor paaseieren. Maar het staat zo gezellig op tafel. Vorig jaar hadden wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ verschillende soorten geproefd. Onder andere de tompouce smaak van de Hema. Die viel tegen. Was heerlijk zoet maar om te zeggen ik proef tompouce …. dit kwam waarschijnlijk door de chocolade. Dat heeft namelijk niks te maken me tompouce. Mijn kinderen zijn dol op after eight chocolade. Die smaak kwam hier dus wel op.

Dit jaar had ik mij nog niet echt verdiept in welke smaken te koop zijn. Sinds een paar maanden hebben wij hier een jumbo in de buurt. Zie ik daar een zak met eieren liggen met heel veel verschillende smaken. Perfect! Meegenomen. Het leuke van deze eieren vind ik dat als je naar de kleur van het papiertje kijkt een bepaalde verwachting hebt van de smaak. Die klopt heel vaak niet. Zo hebben wij elke keer weer een heerlijke verrassing in onze mond. Vorige week had ik een zakje meegenomen naar mijn werk. Met drie dames hebben wij gesmuld. Dan hoorde je weer ooooh, deze is lekker of mwah deze gaat. Ik heb niet een keer bah gehoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s