Leren haken.

Ik wil al een hele tijd een leuke hobby. Eerst dacht ik aan mooie koekjes bakken. Zo leuk voor verjaardagen. Maar die ingrediΓ«nten. Lastig en een klein beetje prijzig. Met pijn in mijn hart stap ik van deze hobby af.

Puzzelen. Super leuk. Mijn eigen puzzels heb ik al meerdere keren gemaakt. Klaar mee. Dus wat nu?

Een bolletje wol. Een koker met verschillende haak naalden. You tube….. voor mijn gevoel heb ik een leuke goedkope hobby gevonden. Maar dat YouTube….. lijkt leuk. En toch kan ik hier niet heel veel mee. Gelukkig heb ik een moeder via school gevonden. Ik zou vandaag mijn eerste les krijgen….. helaas zieken op het werk. Aangezien ik over uren nodig heb om de school vakanties vrij te zijn heb ik vandaag de dag dat ik extra mag komen werken met open armen ontvangen.

Dus wordt vervolgd dat haken.

3 thoughts on “Leren haken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s