Eieren eten wel of niet gezond?

Ik word er gek van. Dan mag je maar twee eieren per week. In een bijzonder dieet mag je er twee per dag. Dan is ineens het eiwit meer dan prima. Maar dat eigeel….. zo ongezond.

Zucht. Ik zou zeggen volg je gevoel. Mijn dochter is gek op een gebakken ei. Zonder het eigeel. Dan bak ik voor haar een wit eitje.

Voor mijzelf kook ik vooral eieren. Soms prak ik een paar eieren. Daar doe ik veel kerrie poeder bij. Wat yoghurt. En als smaak maker een lepel mayonaise. Dit laatste is niet gezond maar wel een lekkere smaak maker. Zo eet ik deze smurrie op een geroosterde boterham. Een kracker, door de salade of gewoon met een lepel naar binnen. Geen zout en suiker. Prima toch?

laatst nam ik dit mee naar mijn werk. Wat hebben wij allen toen genoten. Na hard werken aten wij dit eier gerecht op. De een op een boterham. De ander op een cracker. Heerlijk was dit. Ik zeg maar zo; eieren zijn een natuur product. Doe hier niet te moeilijk over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s