Seksuele voorlichting.

Mijn dochter is negen. Tijd voor seksuele voorlichting? Persoonlijk vind ik dit best vroeg. Maar aan de andere kant, je kan niet vroeg genoeg er luchtig over beginnen te praten. Dan wordt het niet zo’n issue later.

Waar werd ik nu ineens door getriggerd? Afgelopen woensdag waren wij met haar bij de kinderarts in het Wilhelmina kinder ziekenhuis. Daar hebben ze een foto van haar handen gemaakt. Ze groeit namelijk wel erg hard. Ze gaan proberen te voorspellen hoe lang zij gaat worden. Eva heeft al twee borsten. En jawel; de dokter zag haargroei in haar oksel. Whaaaaaat?! ๐Ÿ˜ฑ

Ik moet nu toch echt gaan praten over ongesteld kunnen worden. Ooit weleens iets los gelaten hierover. Ze snapte er niks van. Hoe pak ik dit nu aan? Weet iemand een filmpje hierover of een makkelijk vooral duidelijk boek?

Nieuwe fase, dochter in de pubertijd, nog maar negen jaar……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s