De luizenmoeders.

Joehoe! Aanstaande zondag, 10 februari, begint seizoen twee van de luizenmoeders. Ik zit nu al op het puntje van mijn stoel. Ik kan niet wachten. Wat een geweldige serie is dit. Ik volg niks op de televisie behalve de luizenmoeders. 3 miljoen mensen keken voorheen met mij mee.

Ik ken school juffen van de lagere school. Zij kunnen hier niet naar kijken ๐Ÿ˜ฑ. OW echt? Hoe kan dat? Geen idee. Ik ben geen schooljuf maar ik ben dol op juf Ank. Hoe zij tekeer ging tegen een gescheiden man met zijn nieuwe vlam….. Op dat moment zo herkenbaar voor mij. De tranen schoten toen in mijn ogen van verdriet. Zij sprak de waarheid, zij snapte hoe ik mij voelde. Nu kan ik erom lachen. Ik ben alweer vele maanden verder en heb gelukkig alles weer op de rit. Een fijn huishouden met twee geweldige kinderen. En ben ik ziek geweest? Jawel, best wel erg. Maar gelukkig heb ik geen rest verschijnselen. Ik ga zondag kijken naar de luizenmoeders. Ik ga genieten en lachen. Zoals het leven mij tegenwoordig toelacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s