Bifteki.

Afgelopen week ging deze aanbieding in. Kruiden die Grieks zouden zijn te koop bij de Lidl.

Mijn zoon was niet echt van het eten. Sindskort eet hij gelukkig wel meer. En hij proeft ook alles. Ik had een potje bifteki kruiden in huis. Deze strooide ik over de gebakken aardappels. Mijn zoon at daardoor bijna een hele zak piepers. Yes. Dit is wat ik wil. Ik wil dat mijn zoon meer gaat eten. Helaas zal in dit potje ook smaak makers zitten. Niet echt leuk. En toch gebruik ik deze. De een zegt dat smaak versterkers slecht voor je zijn. En de ander natuurlijk van niet. Ik kies de middenweg. Op zijn tijd genieten wij van een bijvoorbeeld bifteki smaak. De andere keer van verse kruiden/zonder een pakje.

Maar vandaag krijgen mijn kinderen een heerlijke aardappel uit de oven met bifteki kruiden, knoflook in stukken gesneden, parmezaanse kaas en bloem. De aardappel partjes gaan eerst door een geklutste ei. Daarna in bovenstaande mengsel. Dan de oven in. En Daarna is het genieten. Piepers met kruiden uit de oven. Rauwkost erbij/gelukkig zijn mijn kinderen daar dol op/ een prima maaltijd. Bon apetite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s