Hardop praten.

Het is alweer even geleden dat dit gebeurde. Ik was op een zondag de hele dag op het werk geweest. Van 8:30 tot 20:30. En dan loop je naar je auto toe samen met een collega. Waar stond mijn auto ook alweer? Dan druk je op een knopje. Zie ik de oren omhoog gaan van mijn auto=de spiegels klappen uit. En haar ogen beginnen te knipperen=de koplampen gaan aan. En dan zeg ik ook nog eens hardop; Ah, schatje, daar ben je, ik kom eraan hoor.

Mijn collega begint te lachen. Ik schrik een beetje van mezelf, word ik nou gek? Ik mompel naar haar en zeg; dat krijg je als je geen partner hebt ๐Ÿคช, dan klets je tegen alles en iedereen. Altijd gezellig met mij erbij, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s