Dolce gusto.

Ik heb een dolce gusto apparaat. Wat een fijn ding is dit. Als ik visite krijg zet ik gewoon filter koffie. Dat is goedkoop en ook nog eens lekker.

Een tijdje geleden waren de cups in de aanbieding. Dan sla ik lekker in. De derde pak was gratis bij de Plus! Yes. Ik bekeek de verpakking van de cappuccino en die van de caramel koffie. Deze laatste is het allerlekkerst. Maar ik dacht een bron van calorieΓ«n. Dat is zeker zo. Maar wat schetst mijn verbazing? De caramel koffie bevat minder calorieΓ«n dan die van de cappuccino. Heel bizar. Hoppetee, een pak cappuccino en twee pakken caramel koffie ingeslagen. Pak nummer drie is dus gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s