Mijn strandjutters.

Ik stimuleer dat mijn zoon buiten speelt. Als hij met een vriendje naar buiten gaat roept hij ook; mam, wij gaan naar buiten. Dan geef ik hem een dikke pluim.

Gaat meneer koekepeer met een vriendje lekker buiten spelen. Eenmaal weer binnen zie ik natte schoenen. Hebben ze bij de vijver gespeeld. Tja, dit hoort erbij. Ze hadden een kussen uit de vijver getrokken met een stok. Dit alles ligt nu in mijn voortuin. Prima hoor. Maar ik denk dan stiekem wel aan het gevaar wat zij hebben gelopen. Niet doen. Let it go.

Kussen mag je gratis bij mij komen ophalen, haha. En die houten stok ga ik verbranden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s