Beste (gelukkig niet zieke) mensen.

Afgelopen 24 uur heb ik weekend dienst gedraaid voor de operatie kamer. Zeker overdag werk je bijna altijd wel. Mensen kunnen namelijk onverwacht een operatie nodig hebben. Maar he, kom bij mij in de buurt wonen. Dan zit je safe ๐Ÿคช.

Ik heb nul over uren gemaakt. Twee weken geleden hetzelfde verhaal. En dan zeggen je collega’s; dat is uitzonderlijk. Maar niet bij mij. Paar weken daarvoor ook een heel weekend oproepdienst gedraaid. Weer rustig. Ik neem maar diensten over en over omdat ik over uren nodig heb. Ik wil zo graag de school vakanties vrij samen met de kinderen.

Maar helaas, in een korte tijd drie weekenden gedraaid. Nul over uur. Uit verveling maar gaan boenen thuis. Dus vandaag ben ik echt vrij. Kan ik mooi de boodschappen doen voor mijn ouders en koffie leuten.

Wat fijn voor de medemens dat zij niks mankeren. Voor mij …… zucht, ik mag nog steeds niet klagen ๐Ÿ˜”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s