De kat mist de kids.

Zo bijzonder. Gisteren heb ik mijn kinderen om 19:00 bij hun vader afgeleverd. Voordat ik ze weg bracht had ik snel de wasmachine en vaatwasser aangezet. Eenmaal thuis ging ik hiermee aan de slag. Nog naar een schminck cursus geweest. En dan ga je op de bank zitten. Zappen. Even geen fortnite ๐Ÿคช.

Ik mis ze nu al. Een voordeel. Ik ga de komende dagen lekker werken. Uurtjes maken, afleiding…… onze kat springt bij iedereen in de nek. Zij likt aan mijn oor. Ze spint en spint. Wat lief. Zou zij de kids ook missen en zeggen: wij redden het samen wel? ๐Ÿฑ๐Ÿ˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s