Eczeem …..

Zo begonnen wij. Een mega eczeem plek. Wat een jeuk had mijn dochter. En dan ga je nadenken. Hoe kan je deze plek aanpakken? Minder (lees, vooral heet) douchen werkt zeker mee. En elke douche beurt op deze leeftijd hoeft niet gepaard te gaan met zeep.

Dus wij gaan voor minder heet water en zeep. Dit doet haar huid al enorm goed. En als het eczeem toch tevoorschijn komt dan adviseert de huisarts toch om met een corticosteroΓ―den zalf te smeren. Volgens hem kan je deze zalf onbeperkt gebruiken. Mijn gevoel zegt van niet. Maar op dit moment heb ik weinig keus. Een allergie test wil hij niet laten doen. En laten we wel wezen, deze plek zit onder haar corset. Een drukplek en broei effect……

yakult hebben wij een tijd geprobeerd. De darmen kunnen namelijk veel veroorzaken. Maar helaas, dit hielp niet. Op dit moment denk ik nog aan suikers te verminderen. Die kunnen ook veel problemen geven. Koolhydraten en melk producten heb ik al naar gekeken. Daar heeft zij geen last van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s