Verse thee.

Ik drink bijna geen thee meer met thee zakjes. Zeker die van Lipton ice bevatten suiker. Daar heb ik geen zin in. Dus neem ik verse kruiden. Af en toe koop ik munt bladeren. Niet heel goedkoop, maar wel lekker.

Tegenwoordig koop ik een homp gember bij de Lidl. Zeer goedkoop. Ik snijd dan plakjes en leg deze in een kom thee. Heerlijk van smaak. Ik die meerdere keren met dezelfde plakjes. Geen suiker, geen andere rommel. Gewoon een kop heet water met verse gember. Heerlijk gezond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s