Een rookmelder bij je opladers of games.

Vroeger als gezin zijnde hadden wij in onze design kast met onder andere een x-box en nog meer andere dingen een sensor. Als de x-box aan stond en de deur dicht dan werd het heeeeeeeet. Levensgevaarlijk. Mijn ex had toen een sensor geplaatst. Als het heet in de kast werd, in de hitte van de strijd, dan kreeg hij een bericht op zijn mobiel. Dan vloog ik naar de kast. Zette de deur open of het apparaat uit.

Ik denk dat de batterijen van de sensor inmiddels leeg zijn. En mijn ex zal deze app niet meer hebben. Logisch.

Nu was ik laatst bij mijn broer. Hij heeft een mega oplader snoer voor meerdere I-pads en gsm’s tegelijk. Hij heeft twee pubers in huis. Zij nemen vrienden mee. Hoe makkelijk is het dan als er een oplader in huis is voor een Apple, Samsung…… maar als al deze apparaten tegelijk in de oplader zitten….. deze kan heet worden. De oplader ligt op een plank in de kast. Aan de plank hierboven hangt aan de onderkant een brand melder. Hoe slim is dat? Ik vind deze oplossing subliem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s