Vitaminies!

Wie spaart ze niet? De vitaminies van de Lidl?! Wij dus. Nu kreeg ik een tip van iemand dat je ze voor 2 euro kunt bestellen bij Ali Expres. Beter. Eigenlijk wil ik er niet voor betalen. Maar ik heb ook geen zin in geleur om de zegels. En de stress of wij het gaan halen om ze te sparen.

Inmiddels hebben wij Priscilla prei zelf bij elkaar gespaard. Mijn tante heeft voor ons waarschijnlijk Bobbie bloemkool. Ons konijn heet Bob. Is wel zo leuk. Mijn neefje heet Victor. Dus Victor vijg is ook leuk. De stiefmoeder van mijn kinderen heet Priscilla. Dus Priscilla prei, daar gaan wij ook voor sparen. Voor de rest ga ik toch voor Ali.

Op het label van de Ali expres vitaminies staat ook gewoon Lidl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s