Mijn iPad.

Ik was er zo klaar mee, met mijn iPad. Tot drie keer terug geweest nadat ik een nieuw scherm had gekocht. De ellende werd steeds erger. Bij elke zin moest ik de iPad steeds draaien. De ‘n’ lukte alleen als hij horizontaal lag. De ‘e’ verticaal. Om een zin te typen draaide ik de iPad wel zes keer om. Grrrrrrrr.

Zojuist naar Amersfoort gescheurd. Kids los gelaten in jump XL. En ik zit daar nu met een nieuw scherm op mijn iPad. Eens checken. Tieperdetiep. Warempel. Ik kan mijn iPad gewoon stil op tafel laten liggen. Geweldig! De aanhouder wint. Vier keer terug geweest bij de winkel. Maar het is gelukt. Joehoe!

Fijn dat ik hem weer heb. Kan ik mijn pinterest sushi recepten voor vanavond opzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s