Smaak versterkers.,

Maggi is zoooooo lekker. Waarschijnlijk omdat dit vol zout en smaak versterkers zit. Ik heb vorige week gekeken naar een programma over de E621. De smaak versterker. Hierdoor ga je meer eten. Door dit nummer ben je bijna onverzadigbaar. Is dit de oplossing om mijn kinderen dikker te krijgen? Zij kampen met licht ondergewicht. Wij eten alles puur natuur. Hier wordt niet gekookt vanuit een pakje. Geen maggi, Knorr……

Dit E nummer is goedgekeurd door de EU. Dus prima. Toch melden meerdere mensen die onderzoeken hebben gedaan dat dit E nummer niet helemaal onschuldig is. Dus…. wat dan te doen? Geef ik mijn kinderen dit E nummer zodat zij meer gaan eten? Of neem ik geen risico en blijven zij, gezond, maar mager?

Mijn dochter heeft last van een nare eczeem. Deze komt steeds weer opzetten. Over E621 wordt geschreven dat dit nare eczeem kan veroorzaken…. voor mij nog meer een reden om op te letten dat ze ook bij anderen dit nummer niet binnen krijgen via chips, kroepoek, pakjes…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s