Gratis refill.

Welke Nederlander is hier niet gek op? Gratis refill. Ik was met mijn twee kinderen bij de KFC. Ik vroeg om twee kleine frisdrankjes. Kreeg ik twee grote bekers. Leeg. Zij mochten deze zelf vullen. Zelf kiezen of ze ijs blokjes wilden. En welke smaak drinken….. ik zag allemaal mensen hun beker vullen en daarna naar buiten lopen. Dusssss, je mag gewoon je glas nog een keer vullen. All inclusive. Hoe leuk is dat? Je kan een beetje cola drinken en daarna een beetje ICE tea. Oftewel, je hoeft niet te kiezen voor 1 smaak. We โ™ฅ๏ธ KFC. Afgelopen week had mijn zoon gekozen voor alle smaken door elkaar in een beker. Het smaakte naar bubblegum. Best lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s