Een baby.

Vroeg je bed uitgebeld worden voor een keizersnede. Blijft bijzonder. En vooral deze. De vader was er nog niet aan toe om de kleine vast te houden om aan zijn vrouw te laten zien. De verpleegkundige was met de couveuse bezig. Toen vroeg de kinderarts of ik de kleine aan moeder wilde laten zien. Yes! Dat is alweer lang geleden dat ik zo’n klein hummeltje vast mocht houden. Wat voelde dat heerlijk.

Op de uitslaapkamer feliciteerde ik de moeder en ik zei dat ik het heerlijk en een eer vond om haar kind te hebben mogen vast te houden. Veel geluk samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s