Lekkerste smeer boter ooit.

Dan hoor je weer dat margarine goed is voor je kind. En dan zegt men; roomboter is puur natuur. Dat is het allerbeste. Grasboter…. ik weet het even niet meer. Dus wat doe ik? Ik heb een pakje smeer margarine in huis. Deze gebruik ik voor de tosti’s voor de kinderen. En voor de rest, voor mijzelf en de kinderen gebruik ik boter van lurpak. Mijn beste vriendin Floor liet mij dit ooit proeven. WoW! Wat was en is dit lekker. Ik kan dit op een cracker of boterham smeren zonder ander beleg. Dan nog is het zoooooo lekker. En zo makkelijk smeerbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s