Hang planten.

Ik zag ze voor het eerst bij mijn buren. Hang planten. Wauwie, wat gezellig. Groen in huis. En de dieren vreten niks op. Ideaal dus. Ik ben sowieso dol op planten. Veel groen in huis.

Ik heb geen vensterbank. Dus geen planten….. maar misschien is het wel leuk om ze dan op te hangen…… maar kan ik deze planten dan wel onderhouden?

Hebben jullie tips?

2 thoughts on “Hang planten.

  1. Via via kwam ik op je log uit ๐Ÿ™‚ En ik bedacht mij na het lezen van dit stukje: inderdaad hangplanten zijn ook erg leuk en mooi. Erg handig voor ons aangezien de vogel nogaleens een hap neemt van de planten die op de grond staan. En kan ik direct die “lege” hoek eens opvullen. Maar tips? Nee die heb ik niet. Ben al lang blij als ik de normale platen wat levendig kan houden haha. Succes er mee.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s