Samsung en Apple.

Mijn kinderen hebben een iPad van Apple. Mede betaald door hun vader. Gelukkig maar.Voor mij veel te duur. Maar gedeelde kosten….. prima.

Mijn gsm was altijd van Apple. Wederom betaald door een echtgenote. Maar ik sta er nu alleen voor. Om dan een Apple gsm aan te schaffen. Dit gaat mij te ver. Veel te duur. Dus ik moest wel kiezen voor een Samsung.

Als mijn kinderen bij hun vader zijn zaten zij op hun iPad. Oftewel Apple. En ik had/heb een Samsung gsm. Dit was en is geen match. Met de kerst wilden wij en ik berichten naar elkaar verzenden….. maar helaas.

En dan zit je op een verjaardag (van Swen), en oma zegt dan; KOEKOEK, jij mag mijn oude Samsung gsm hebben. Zo kunnen mijn kindjes en ik toch nog contacten. Gratis via WiFi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s