Kapperrrrrr.

Vanmiddag maar eens naar de kapper geweest. Ik had rood haar van de make over. Nu twee maanden later een mega uitgroei. En mijn haar krult niet meer. Te lang dus. Tijd voor de kapper. Ze vroeg of ik een masker voor mijn haar wilde. Prima. Wist ik veel dat ik dan onder zo’n droogkap moest. Zonde van mijn tijd. Tijd is geld. Jawel, nu zittende onder een kap. Het was wel lekker warm. En als ze dan vragen of je wat wilt drinken? Natuurlijk. De prijzen voor knippen zijn al gestegen. Dan wil ik wel een bakkie koffie. Hoef ik deze thuis niet meer te zetten.

Mijn haar laten knippen. Ze liet het best lang. No way, zonde van mijn geld. Zo kort mogelijk, anders moet ik over een maand weer. Ik kreeg dus een tweede sessie. Waar voor mijn geld. Er is alleen een heel groot nadeel. Op mijn hoofd is mijn haar aan de uiteinden nog rood. Aan de achterkant is de verf eruit geknipt. Dus daar is alles bruin.

Ik kom thuis. Iets te laat door dat masker. Mijn zoon komt via een vriend thuis. Hij kijkt mij aan en zegt; mam, je bent nu echt lelijk. Lekker dan. Ik zeg nog tegen hem; je kan beter zeggen, mam, je bent iets minder mooi. No way zegt hij. Dit is echt te erg. Lekker dan. Kinderen spreken de waarheid.

Ik sjees zo naar de action voor een busje haarverf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s