Afvallen met eieren.

Ik zal nooit vergeten dat een collega van mij melde dat zij in het kader van een dieet vooral eieren at. En toen had zij een bbq. Daar nam ze twee stukjes brood. Toen kwam zij ineens een kilo aan. Ik moest lachen. Ik had in die tijd nog niet het probleem van willen afvallen. Ik kon serieus alles eten wat ik wilde. Maar sinds twee jaar kan dit niet meer. Ik ben beperkt in sporten omdat ik sneller moe ben. Mijn verbranding is van slag omdat ik in de overgang ben. Dit komt door de hormoon pillen die ik slik na mijn borstkanker traject. Voorheen snapte ik de mensen om mij heen niet die moeite hadden met hun gewicht. En nu? Ik zit hier midden in. Ik baal van mijn gewichtstoename. Ik wil weer de oude ik zijn. Dit gaat dus niet vanzelf. Die knop moet om. En dat gaat mij heel veel energie kosten maar uiteindelijk ook leveren. Ik weet dit. Ik ga beperkt etend de feestdagen door komen. In ga genieten van elk hapje. Als ik dit maar langzaam doe dan eet ik niet teveel. En ik ga maar eens beginnen met bewegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s