Iemand een katten mandje over?

Onze kat Dolf slaapt in de woonkamer heerlijk in de mand van de hond van de buren. Gekregen. Erg fijn.

Eenmaal boven slaapt 🐱 op het bed van mijn dochter. Al die haren, bah. Dus ik leg daar een handdoek. Daar gaat zij naast liggen. Geen idee waarom. Maar niet fijn. Ik wil geen dekbed vol haren. Natuurlijk kan ik de deur dicht doen. Mijn slaapkamer deur en die van de badkamer zijn ook altijd gesloten. Sinds wij een kerstboom hebben laat ik de kat niet meer alleen in de woonkamer. Zij wordt dan verbannen naar de gang, trap, hal, zolder en slaapkamer van mijn dochter. Daar heeft zij namelijk een heel mooi uitzicht over de hele wijk als zij in deze slaapkamer zit.

Ik wil een mandje in de slaapkamer van mijn dochter neer zetten. Kijken of Dolf daar netjes in gaat slapen. Dan heeft mijn dochter een haar vrij bed. Heb jij nog iets over ter kleine vergoeding? Anders gaat de deur dicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s