Kerst boodschappen binnen!

Yes, ik heb alles binnen. Ik werd zowaar vroeg wakker. Nooit verwacht aangezien ik best moe was. Het waren drukke dagen op het werk. Maar wel weer hele gezellige met fijne collega’s. Die laatste paar dagen voor kerst zijn toch altijd weer anders. Je wenst iedereen alvast fijne dagen.

Ik sta er goed voor deze feestdagen. Ik zal geen moment alleen zijn. Als ik dan toch mijn kinderen op kerstavond en eerste kerstdag moet missen dan is het zooooooo fijn om familie om je heen te hebben. Alleen met het ontbijt ben ik in mijn uppie. Daarom heb ik onder andere perssinaasappelen en eieren gekocht. Ik ga mijzelf verwennen met een lekker ontbijt. Njom njom. Verder hoef ik bij de familie maar voor een mini gerecht te zorgen. My home made tomatensoep. Dat gaat mij lukken.

Vanmorgen zodra ik wakker werd gekeken op de iPad hoe druk het in de winkel was. Het was rustig. Hop hop, uit bed en op naar de stadspoort. Ik was bijna alleen in de winkel. Dat was vroeger wel anders. Maar toen had je geen koopzondagen. Wist je dat de action bij de stadspoort ook morgen open is? Eenmalige koopzondag. Daar ben ik ook nog even geweest. Een paar kleine kadootjes gekocht voor onder de boom. Eigenlijk doen wij geen kado’s met kerst. Maar de kerst traditie van een kerst avond met de kids, in de woonkamer slapen onder de kerstboom, een kerstfilm kijken kan niet doorgaan. Ik krijg de kindjes pas tweede kerstdag terug, na het ontbijt. Dan maar iets leuks onder de boom om toch samen een kerst gevoel te krijgen. Ik ga dan ook samen met Eva iets bakken. Zo los ik tegenwoordig dit soort dingen op. Vorig jaar zou ik er nog verdrietig of boos in blijven hangen als ik de kids niet zou hebben op kerstavond. Dan zou ik balen van onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ traditie. Maar daar heb ik niks aan. Ik krijg ze toch niet tussendoor. Tegenwoordig zoek ik naar oplossingen. En die kerstfilm? Kan ook op derde kerstdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s