Platte piepers in een ovenschotel.

.

Ik gaf vandaag al aan dat mijn zoon zijn platte piepers graag krokant gebakken heeft. Mijn dochter is hier niet zo van. Ik heb hierboven een cake blik gepakt. Daar platte piepers in gelegd, daarna een laag broccoli en daarop weer piepers. Een sausje was makkelijk gemaakt met kookroom en geraspte kaas. Kruiden hierdoor. Vooral veel kerrie. In de oven op 180 graden. Daarna, smullen maar. Ik had later nog tomaatjes uit het pannetje over. Dit erbij gedaan. Vanavond smullen wij weer. Njom njom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s