Mijn zoon die niks met eten heeft; mam, dit zijn de lekkerste piepers ooit.

Mijn dochter houd niet echt van platte/gebakken piepers. Zij heeft ze liever gekookt met jus of in een stamppot. Mijn zoon wil ze liever gebakken. En dan ook nog graag krokant. Ik heb ze gisteren gebakken. Krokant. In boter met verse knoflook en kruiden. En wat zei meneer? Mam, ik heb nog nooit zulke lekker piepers gegeten. Smelt. Daar doe je het toch voor? ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s