Onze kerst woonkamer.

Kijk toch eens in onze woonkamer. Een grote boom centraal. Maar in de hal….. een op een gordijn. Deze blijf ik super vinden. Ideaal tegen de koude winter wind.

Sinds jaren heb ik toch kerstster planten gekocht. Vroeger waren deze binnen een week dood bij mij. Ik ben benieuwd hoe het mij dit jaar vergaat. Een voordeel; de kat zit niet in de plantenbak. Best gek. Al die andere planten vond zij leuk en deze….. laat ze gelukkig links liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s