Aftellen tot de kerst.

Geven jullie kado’s met de Sint op met Kerst? Of misschien allebei? Sinterklaas is voor mijn gevoel echt een kinderfeest. En kerst? Iets met warmte, veel over hebben voor een ander. Delen. Ik ga wederom mijn kinderen moeten missen met een stukje kerst. Zo niet leuk. Maar ik blijf hier niet in hangen. Ik ga de kerstdag dat ik mijn kinderen bij hun vader moet achterlaten invullen met iets nuttigs. Ik ga zorgen voor de eenzame oudere. Die mensen blij en ik ook. Dan heb ik iets om handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s