Wie kan mijn screen resetten?

Ik had van de zomer een screen die vast liep. Daardoor ging de rol door met draaien maar hij kwam niks lager te zitten. Gevolg; een screen die compleet vast zat. Monteur laten komen. 75 euro contant moeten betalen. Hij drukte op de knopjes en voila. Meer was het niet. Nu een werkende gekreukelde screen. Prima. Het werkt.

Nu is screen nummer 2 vast gelopen. Ook deze bleef halverwege in de rails hangen. En de rol bleef maar door draaien. Nu gaat deze niet lager dan halverwege. Ik heb op YouTube gekeken. Heb gereset met de 2 knoppen tegelijk. En met een pen in de afstand bediening. Werkt niet. Heeft iemand de tip?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s