We did it. Santarun.

Het was weer een avontuur. Ik ging met twee meiden op stap. De Santarun lopen/rennen in Veenendaal. Daan wilde niet. Vriendinnetje van Eva wel. In de parkeer garage trok ik mijn kerstmannen pak aan. De dames keken mij aan; schaam je je niet? Whahaaaa. Nee hoor. Ik zie mezelf toch niet.

Het grappige was dat ik niet opviel in de massa. En zij wel, hihi. Ze hadden allebei heel even de kerst muts op. Maar ook deze ging vrij snel af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s