Wat een weertje.

Dankzij de orkaan in Amerika hebben wij nu mooi weer. Fijn voor ons. Gisteren heb ik dit weer alleen mogen zien vanachter het glas in het ziekenhuis. Vandaag mag ik buiten genieten. De kat erbij. Erg gezellig.

In mijn tuin (nee, geen kerstboom) boom heb ik de zomer bloemen verwijderd. Ik heb geen herfstspul. Misschien maar eens aanschaffen. Ik heb nu wat winter dingen erin gehangen. De sneeuw poppen draaiden mij de rug toe. Erg grappig. Misschien maar beter zo. Ik ben echt te vroeg. Soms loop ik nu eenmaal op de zaken vooruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s