Tomatenpuree.

Bovenstaande vond ik bij de Lidl. Voor maar 99 cent. Hij stond tussen de komkommers. Dus de groente afdeling. Ruim een maand houdbaar. Deze staat nu op mijn aanrecht. Ideaal voor van alles. Ik heb soep gehaktballen gekocht. Deze pasta, water, gehaktballen en je hebt een heerlijke tomatensoep zonder stukjes. Dat is wat mijn kinderen het lekkerst vinden. Soep zonder stukken. Maar dan wel weer veel ballen. Eventueel wat Italiaanse kruiden erdoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s