A date shake.

Mijn nichtje en ik hebben ooit een mega mooie reis mogen maken door het westen van Amerika. We have steen it all! Las Vegas, San Francisco, HawaΓ― en alles wat daar tussen ligt. Een reis om nog steeds met een grote glimlach naar terug te kijken.

Op een gegeven moment hoorden wij iets over een date shake. Wij waren toen allebei vrijgezel. En een date betekent toch echt een afspraakje! Overal zagen wij borden van deze date shake. Geweldig!!! ❀️😍πŸ’ͺ🏻. Amerika werd het land waar onze dromen zouden uitkomen! Hier zouden wij onze man van onze dromen tegen gaan komen. Whoehoe! Live was good.

Op een gegeven moment gingen wij zo hard met onze rondreis dat wij tijd over hadden. Wij moesten een paar dagen overbruggen voordat onze vlucht naar HawaΓ― ging. Hoe klinkt dat? Als een mega luxe. En wat deden de dames van luxe? Een paar dagen liggen in een zwembad in Palm Springs. Lekker even afkoelen. Toen kwamen wij een man tegen. Wij vertelden hem dat wij zo’n zin hadden in een date shake. Misschien kwamen wij daar wel de man van onze dromen tegen. En wat vertelde deze man?! Een date=dadel. Oftewel, wij hadden een afspraak gemaakt met een dadel.

En wat doe je dan? Stort dan je wereld in of lach je erom? Dit laatste deden mijn nichtje en ik. Wij lachen in een deuk. Misschien waren wij stiekem wel opgelucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s