Me casa es tu casa.

Beste M….. weet je nog? Jaren geleden ging ik met twee nichtjes naar een festival. Aan de kust. Wij namen iemand mee, uit Ede. Geen idee waarom. In die tijd kon alles. Dat vonden wij. Wij reden naar een tankstation om te tanken (duh) en een saucijs te gaan eten.

De dame uit Ede en ik kwamen in gesprek. Zij moest over een week haar flat uit. Iets met een scheiding. Helaas zat hier nog een enorm drama verhaal achter. Zo triest. Zij had echt geen onderdak. En wat doe je dan?

Ik zei tegen haar; jij mag tijdelijk bij mij in komen wonen. Ik had in die tijd een appartement met twee slaapkamers. En zo gebeurde het. Ik woonde ineens, voor het eerst in mijn leven samen.

Zij en ik hadden een fijne tijd samen. Inclusief twee katten. Ik leerde toen ook mijn toenmalige man kennen. Hij en ik wilden op een gegeven moment samenwonen. De dame in kwestie zat toen eigenlijk een beetje in de weg. Ik voelde mij daar best schuldig over.

Ik heb haar wel extra maanden onderdak kunnen gegeven. En in die tussentijd kon zij verder kijken. Dat was gelukt. Eind goed al goed.

Van onverwachts samenwonen met een vrouw kon ik in korte tijd samenwonen met mijn echtgenoot….

Nu is dit inmiddels een ex geworden. Zou een vrouw in huis halen nou geluk of ongeluk brengen? We gaan het zien. Dit weekend woon ik weer samen, met een vrouw. De tijd zal het leren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s