Burendag 22 september.

Het zwembad staat nu nog op het gras. Morgen op de verjaardag van Eva mogen de kinderen deze lek steken ๐Ÿ˜ฑ. Normaal bewaren wij het zwembad voor het volgende jaar. Maar aangezien de rand nu lek is gaat deze de kliko in. Regelmatig loopt het bad al leeg. De wijk heeft al enkele mini overstromingen meegemaakt in het gangpad. Na morgen is dit voorbij buurtjes.

Als ik bovenstaande foto zie van burendag zie ik vooral de herfst bladeren. Zou dit aanstaande 22 september ook zo zijn? Afwachten maar. Burendag is elke vierde zaterdag van september. Dus volgend jaar is het de 28ste.

Dit jaar komt mijn tuin niet vol te zitten. Wij als buren gaan op een groenstrook in de straat zitten. Daar is geen verkeer. Bij regen zijn er genoeg party tentjes. Ik heb er nu al zin in. De vlaggetjes en servetten van vorig jaar heb ik al klaar liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s