Tweede hands ballonnen.

Ik ben een pro aan het worden. Het huis heb ik in een half uur tijd versierd. Piece of cake. De folie ballonnen die je ziet zijn nog van vorig jaar. En misschien zelfs van nog daarvoor. Ooit bij Ali een stapeltje besteld. Alleen de unicorn is nieuw. Bij de Xenos. Ik had niet verwacht dat deze zo groot zou zijn.

Buiten een lange slinger van plastic. En wederom folie ballonnen. Lekker fleurig. Weer of geen weer, wij kunnen dankzij de overkapping buiten zitten. Nu staat het zwembad nog. Morgen op de verjaardag van Eva gaat het mes erin. De rand is onherstelbaar kapot. Dus gaat het bad uiteindelijk de kliko in. Volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen. Morgen hoeft Eva als jarige job niet de taart aan te snijden ivm spekkoek. Ze mag wel het zwembad aansnijden πŸ˜‚πŸ€ͺπŸ’ͺ🏻.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s