Ik mag weer!

Kijk nou toch 😺😍. Dolfje gaat mij missen. Het is zo’n gezelligheidsdier. Donderdag moest ik over werken. Gisteren de middag en avond extra gewerkt. En vanmorgen ging ik weer. Heerlijk die extra uurtjes te mogen werken. Altijd handig over uren achter de hand om vrij te kunnen nemen in de schoolvakanties.

De parkeergarage staat er weer fleurig bij. Net als mijn humeur. Heerlijk om met fijne collega’s te mogen werken.

En eenmaal thuis om 20:30 stonden er gewoon vier grote bakken eten klaar. Rijst, pindasaus, gehakt en kip. Home Made door de buurvrouw. Njom njom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s