Dieet of nieuwe broek?

Iedereen zegt dat het mij niet verkeerd staat. Misschien ietsiepietsie teveel. Maar verder niet teveel aan doen. En ik? Ik vind het niks. Mijn leven lang woog ik ruim onder de 70 kilo. Helemaal mijn ding. Een tijd voor de zomer vakantie stond de teller bijna op 80. Bijna. Ik zou dan zelfs overgewicht hebben. Maar dat gaat mij niet gebeuren. Ik heb geluk dat ik een mega verbranding heb. Daar heb ik dus de laatste tijd misbruik van gemaakt, hahaaaa. Ik kan echt genoeg eten om te genieten van het leven. En dat ik nu te ver ging, sorry lichaam. Ik heb mijzelf hiermee. Mijn kleren op een paar wijde jurken na paste ik niet meer. Lucky me, het was super warm afgelopen zomer. Dus die jurken kwamen goed van pas. En wat een geluk; ik ging niet op vakantie, dus niemand hoefde mij in bikini te zien. Mijn ommekeer kwam toen iemand van vroeger mij niet herkende. Mijn gezicht was veranderd zei hij….. daarna kreeg ik van twee mannen nog eens te horen dat ik iets steviger was geworden. Nu was bij mij de maat vol. Een te volle maat….. maat te vol……

Ik heb sinds kort weer meer energie. Het perfecte moment om te gaan lijnen. Nou ja, lijnen. Ik eet geen snoep, koek en chips meer. Alleen mijn maaltijden en iets gezonds tussendoor. Laatst toen ik met de kinderen bij de Macdonalds was nam ik trouwens wel een cheese burger. Een losse burger. Geen menu met friet, saus en frisdrank. Ik genoot van elke hap van mijn burger. Zo is het prima te doen. De eerste 6 kilo vlogen eraf. Binnen drie weken. Nu gaat het langzaam. Maar dat boeit niet. Als er maar niks bijkomt. Het zal harder gaan als ik ga sporten. Die energie heb ik volgens mij nog net niet. Ik probeer nu wel zoveel mogelijk op de fiets te doen. Maar van Ede naar Bennekom is nog een uitputtingsslag. Ach, alles op zijn tijd. Ik kom er wel.

Ik mocht van mijzelf wel twee nieuwe broeken kopen in de maat 40. Nu nog erg strak, haha. Maar ik wil de lat niet te hoog hebben om in no time weer in maat 38 te moeten passen. Dan is de druk te hoog voor mij. Relax.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s