Werken of winkelen op zondag?

Deze is nieuw voor mij. De Albert Hein XL was al open op de zondag. Maar nu zijn ook de kleinere appies open. Dus ik kan nu op de fiets naar de stadspoort.

Sorry voor de mensen die dit niet willen op de zondag 😬. Dit weekend heb ik oproep weekenddienst. Ik zou kunnen gaan winkelen. Als ik dan gebeld wordt voor een spoedgeval dan laat ik alles vallen en stap ik meteen in mijn auto. Gas op de zuigers/natuurlijk wel verantwoord, sjees ik dan naar het ziekenhuis. Maar waarom zou ik mij haasten? Omdat ik op de zondag boodschappen wil doen? Nope. Ik sla over. Ik ga wachten in het ziekenhuis. Boekje en iPad mee. Relaxed wachten. Als ik dan opgeroepen wordt dan kan ik zelfs nog even naar de wc. Dan kan ik met een lege blaas beginnen aan een operatie, binnen een paar minuten. Beter voor de patiënt en relaxter voor mijzelf.

Maar voor de mensen die op hun fietsje nog even een vergeten boodschapje willen doen in Ede; alle Appie Heintjes zijn open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s